logo tekst 6     


"Pozivamo vas da budete sastavni dio zajedničke postavke privrede Tuzlanskog kantona na međunarodnoj sajamskoj manifestaciji - „Jesenji sajam 2016“ koji će se održati u Banjaluci, BiH, od 10. do 13.11.2016. godine u organizaciji firme "Banjalučki velesajam".

KPKTZzgradaiLogo

Kantonalna privredna komora Tuzla organizuje i sufinansira zajednički nastup, zajedničku postavku ”Privreda TK”, koju će organizovati  bez dodatnih troškova izlagača a zahvaljujući dobroj međukomorskoj saradnji i pomoći Područne privredne komore Banjaluku. Ukoliko ste zainteresovani za nastup na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji, potrebno je da nam što prije potvrdite vaše učešće. Također, neophodno je da nam javite i oblik vašeg učešća u zajedničkoj postavci kako bismo znali planirati raspored izložbenog prostora. S tim u vezi nam trebate javiti do 24. oktobra, da li ćete učestvovati u zajedničkoj postavci, da li će vaši predstavnici putovati u Banjaluku i na sajmu prezentovati vaše proizvode, ili ćete odrediti određenu količinu proizvoda koju će predstavnici Komore ukomponovati u sajamsku postavku, realizovai prezentaciju, degustaciju, promociju.  Manifestacija će objediniti sljedeće sajmove:
– Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije “AGROS 2016”,
– Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta “LORIMES 2016” i
– Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.
Tokom četiri dana trajanja sajma, firme i njihovi partneri imat će priliku izložiti svoje proizvode, predstaviti najnovije u ponudi proizvodnje i usluga. Pored stalne izložbene postavke, u okviru manifestacije bit će, između ostalog, predstavljen finansijskih potencijala za mala i srednja preduzeća, sastanci sa stranim investitorima, promocija proizvoda iz segmenta „Naše je bolje”, stručne prezentacije i okrugli sto. Pozivamo vas da prihvatite naš poziv i doprinesete uspješnom predstavljanju privrede Tuzlanskog kantona na svim sajamskim manifestacijama na kojima Kantonalna privredna komora Tuzla bude organizovala zajednički nastup.  Molimo da nam što prije javite vaš odgovor kako bismo mogli izvršiti prijavu na sajmu i uvrstiti firme u katalog izlagača, sve potpuno besplatno.

Kontakt osoba je Dino Kalesić: 061/164-311, 
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite."