logo tekst 6     


Grapos03Pozivamo vas da budete sastavni dio zajedničke postavke privrede Tuzlanskog kantona na nekoliko značajnih sajamskih manifestacija a u organizaciji Komore. Kantonalna privredna komora Tuzla organizuje i sufinansira zajednički nastup, realizovat će i organizovati zajedničku postavku bez dodatnih troškova izlagača na slijedećim sajamskim manifestacijama:
•    Sajam Ekobis Bihać od 14. do 16. septembra
•    Sajam Interagro bijeljina od 21. do 23. septembra
•    Sajam Zdravo-Domaće-Prirodno u Zaječaru 29. i 30. septembra
•    Sajam Zeps u Zenici od 3. do 7. oktobra
•    Sajmovi u Banjaluci i Brčkom u novembru.
Ukoliko ste zainteresovani za nastup na ovim značajnim sajamskim manifestacijama, potrebno je da nam što prije potvrdite vaše učešće. Također, neophodno je da nam javite i oblik vašeg učešća u zajedničkoj postavci kako bismo znali planirati raspored izložbenog prostora. S tim u vezi nam trebate javiti do 11. septembra, da li ćete učestvovati u zajedničkoj postavci, da li će vaši predstavnici putovati na sajmove i na sajmovima prezentovati vaše proizvode, ili ćete odrediti određenu količinu proizvoda koju će predstavnici Komore ukomponovati u sajamsku postavku. Ovi podaci su potrebni kako bi se moglo pristupiti planiranju prijevoza i organizacije nastupa.

Zahvaljujući Sporazumu sa sajmom Zeps, ove godine ćemo za naše članice moći organizovati kvalitetniju zajedničku postavku na znatno većem izložbenom prostoru. Planiramo organizovati promocije, prezentacije, degustacije kroz tematske cjeline, organizovati manifestaciju TK dan, konferenciju za medije. S tim u vezi nam je neohpodno da nas što prijekontaktirate ukoliko ste zainteresovani za nastup u Zenici, kako bismo dogovorili detalje zajedničkog nastupa.

Pozivamo vas da prihvatite naše pozive i u narednom periodu doprinesete uspješnom predstavljanju privrede Tuzlanskog kantona na svim sajamskim manifestacijama na kojima Kantonalna privredna komora Tuzla bude organizovala zajednički nastup.

Molimo da nam što prije javite vaš odgovor kako bismo mogli izvršiti prijavu na sajmu i uvrstiti firme u katalog izlagača, sve potpuno besplatno.
Kontakt osoba je Dino Kalesić: 061/164-311.

Zmaj1Ekobis