Preuzmite prijavu i informaciju o kotiziaciji za "1. MEĐUNARODNI FESTIVAL RAKIJA TUZLA 2017" 8. i 9. decembra/prosinca 2017. godine,
kliom na

PRIJAVA

KOTIZACIJA

FESTIVAL RAKIJA logo


Poštovani,
Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici predstaviti vam "1. međunarodni festival rakija Tuzla 2017", u organizaciji Kantonalne privredne komore Tuzla i Boutique Destilery Nadarević. Kantonalna privredna komora Tuzla i Boutique Destilery Nadarević, na jednom mjestu će okupiti sve relevantne i priznate proizvođače ovog žestokog alkoholnog pića iz cijeloga regiona. Hotel Tuzla će tako 8. i 9. decembra/prosinca ove godine biti domaćin ne samo proizvođačima rakija nego i svemu najboljem što Bosna i Hercegovina i region, nude kada su  „piće i iće“ u pitanju. Na "1. međunarodnom festivalu rakija Tuzla 2017", očekuje se dolazak oko 50 proizvođača iz cijelog regiona, a biće predstavljena i bogata gastronomska ponuda najboljih domaćih proizvoda (sirevi i mesne delikatese..). Osim izložbenog dijela "1. međunarodni festival rakija Tuzla 2017", imaće i svoj takmičarski dio gdje će stručni žiri ocijeniti uzorke, te im dodijeliti priznanja.

Stručni žiri čine: - Predrag Vukosavljević (predsjednik) profesor na poljoprivrednom fakultetu Univerziteta Beograd, dr Nerma Spaho - Tehnološki fakultet Univerziteta Sarajevo, dipl.ing Ljubiša Stanković - Poljoprivredni fakultet Univerziteta Beograd.

Pored takmičarskog dijela, po prvi put nudimo i samostalnim proizvođačima rakija da ponude svoje rakije na uzorkovanje i dobiju stručni sud o svom proizvodu, koji će im pomoći u daljem razvoju. U okviru pratećih sadržaja Festivala, planirana  su stručna predavanja, panel diskusije, na temu pripreme i proizvodnje rakije, a koja će najviše pomoći upravo samostalnim proizvođačima. Ovim putem pozivamo i vas da nam se pridužite, iskoristite priliku za promociju vaše firme, proizvoda, aktivnosti... Nudimo našim partnerima i prijateljima izvanrednu priliku i mogućnosti za vlastitu promociju. Uz činjenicu da možete postati sastavni dio zanimljive i, nadamo se, tradicionalne manifestacije, nudimo niz mogućnosti za isticanje naziva, usluga i proizvoda naših partnera. Na raspolaganju smo za dogovor o vidovima saradnje.

Pronađite svoj interes i postanite partner "1. međunarodnog festivala rakija Tuzla 2017".

Detaljnije informacije možete dobiti u Kantonalnoj privrednoj komori Tuzla. Kontakt osoba je Dino Kalesić ( +387 (0)61 164 311)
ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">
It's rakija time!
Dobro nam došli!


   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

privredna kretanja

sajmovi b

pruga