logo tekst 6     


Trgovinski odjel Austrijske ambasade u Bosni i Hercegovini i Kantonalna privredna komora Tuzla organizovali su posjetu privredne delegacije Austrije koja će biti u Tuzli 24.5.2018. godine. Tim povodom organizovat će se B2B susreti sa domaćim privrednicima radi uspostavljanja poslovne saradnje.
Austrijsku delegaciju čini 7 kompanija koje su iz oblasti namjenske, metalne i mašinske industrije te logistike, a u Tuzlanskom kantonu su zainteresovani za pronalazak dobavljača i zajednička ulaganja. U prilogu dopisa Vam dostavljamo profile kompanija i njihove potrebe.  
Poslovni sastanci će se održavati u Hotelu Mellain Tuzla, u C kongresnoj sali,  24.5.2018. godine sa početkom od 8.30 sati u polusatnom taktu. Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do petka, 18.5.2018. godine, uz napomenu za koje firme ste zainteresovani,  da bismo pravovremeno utvrdili tačan raspored susreta. Dodatne informacije možete dobiti u Kantonalnoj privrednoj komori Tuzla, na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

SPISAK AUSTRIJSKIH KOMPANIJA


PROFILI AUSTRIJSKIHKOMPANIJA

AustrijaAmb