logo tekst 6     

 

Pozivamo vas da budete sastavni dio zajedničke postavke privrede Tuzlanskog kantona na 29. proljetnom sajmu u Osijeku.
Sajam se održava od 21. do 23. aprila 2023. godine.
Kantonalna privredna komora Tuzla realizovat će i organizovati zajedničku postavku ”Privreda TK”.

Zahvaljajući izuzetno kvalitetnima odnosima sa HGK Županijska komora Osijek, Kantonalna privredna komora Tuzla je ove godine obezbijedila zajednički izlagački prostor besplatno za za firme članice Komore.

Osijek2012

Ukoliko ste zainteresovani za nastup na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji, potrebno je da nam što prije potvrdite vaše učešće. Također, neophodno je da nam javite i oblik vašeg učešća u zajedničkoj postavci kako bismo znali planirati raspored izložbenog prostora. S tim u vezi nam trebate što prije javiti, da li ćete učestvovati u zajedničkoj postavci, da li će vaši predstavnici biti prisutni na izlagačkom prostoru i na sajmu prezentovati vaše proizvode, ili ćete odrediti određenu količinu proizvoda koju će predstavnici Komore ukomponovati u sajamsku postavku. Ujedno pozivamo sve firme članice koje se odluče na učešće u zajedničkoj sajamskoj postavci, da nam u što kraćem roku dostave video materijal koji će biti emitovan tokom sva tiri dana trajanja sajma na zajedničkom štandu Komore.

Pozivamo vas da prihvatite naše poziv i doprinesete uspješnom predstavljanju privrede Tuzlanskog kantona na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji na kojoj Kantonalna privredna komora Tuzla organizuje zajednički nastup.

Molimo da nam što prije javite vaš odgovor kako bismo mogli izvršiti prijavu na sajmu.

Kontakt osobe za više informacija je Almir Mešić: 035/369-565, 061/637-060, Dino Kalesić: 035/369-562, 061/164-311.

Osječki proljetni sajam – sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu naše regije.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji Osječkog sajma i Hrvatske obrtničke komore, našoj regiji predstavljen je velik broj hrvatskih obrtnika organiziranih u županijske obrtničke komore.

Tematsko određenje sajamske priredbe, uvjeti izlaganja i prodaje, velik broj posjetitelja, tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu regije poljoprivredne proizvodnje, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti 29. Osječkog proljetnog sajma.

Postanite i Vi sudionikom ovog jedinstvenog gospodarskog događaja!

Dobrodošli!